Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

Το νέο μηχάνημα της Νοκτα έχει ήδη πολλές επιτυχίες παγκοσμίως:



«Έχοντας βρει 3 υπέροχα ψήγματα, ένιωθα πολύ ενθουσιασμένος. Όταν το μηχάνημα χτύπησε για ακόμη μια φορά και έσκαψα, δεν πίστευα ότι θα βρω κάτι πολύτιμο. Τότε συνειδητοποίησα ότι είχα μπροστά μου χρυσό! Ένα εξαιρετικό ψήγμα 2 γραμμαρίων που αποκαλύφθηκε με μια πιο προσεκτική ματιά. Το τύλιξα αμέσως για να το προστατέψω μέχρι να το πάω στο σπίτι και να το καθαρίσω κατάλληλα. Το Fors Gold της Nokta  με βοήθησε να βρω ένα από τα πιο λεπτά δείγματα χρυσού που έχει βρεθεί ποτέ. Κατέληξα με 3,3 γραμμάρια συνολικά και πολλές πληροφορίες για να γράψω αυτή την κριτική ».



«Η αλήθεια είναι ότι η Nokta έχει ξεπεράσει πλέον κάθε προσδοκία μου και φαίνεται να είναι πάντα διαθέσιμοι και πρόθυμοι να με εξυπηρετούν ως πελάτη τους για ότι χρειάζομαι σε τεχνική υποστήριξη. Συστήνω ανεπιφύλακτα την εταιρία, τουλάχιστον σε ότι αφορά τα δυο μηχανήματα Fors. Ανυπομονώ να δω τι θα κάνουν στο μέλλον, αλλά προς το παρόν έχουν μια ανταγωνιστική προσφορά που αξίζει να την λάβουν υπόψη όσοι ψάχνουν έναν καλό ανιχνευτή VLF».

by Steve Herschbach and Ray Mills of USA





.




Μάθετε περισσότερα για το φυσικό χρυσό στο καινούργιο βιβλίο ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑ ΕΚΚΡΕΜΟΣΚΟΠΙΑ ΟΡΥΚΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΑ ΧΡΥΣΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥ ΧΑΛΚΟΥ  
και ανακαλύψτε ακόμα περισσότερα με το Fors Gold.