Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

NEO ΒΙΒΛΙΟ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑ ΕΚΚΡΕΜΟΣΚΟΠΙΑ ΟΡΥΚΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΑ ΧΡΥΣΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥ ΧΑΛΚΟΥ






ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑ ΕΚΚΡΕΜΟΣΚΟΠΙΑ
ΟΡΥΚΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΑ ΧΡΥΣΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥ ΧΑΛΚΟΥ


Ένα καινούργιο βιβλίο που επιμελήθηκε ο Κλεάνθης Σαμαράς κυκλοφορεί με τίτλο: ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑ ΕΚΚΡΕΜΟΣΚΟΠΙΑ ΟΡΥΚΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΑ ΧΡΥΣΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥ ΧΑΛΚΟΥ
Παρόμοιο βιβλίο λείπει από την αγορά, όσοι το διάβασαν δήλωσαν θαυμασμό και την επιτακτική ανάγκη να συμπληρώσει την βιβλιοθήκη κάθε ερευνητή, ένας πραγματικά πολύτιμος οδηγός.Έχει τυπωθεί σε 180 σελίδες, όλες έγχρωμες διαστάσεων 17εκ. x 24εκ.

Το βιβλίο αναφέρεται εκτενέστερα σε μεθόδους, έρευνες και παραδείγματα για την ραβδοσκοπία, την εκκρεμοσκοπία καθώς και στα ορυκτά μεταλλεύματα του χρυσού, αργύρου και χαλκού με πλήρη ανάλυση και πληροφορίες, λύνοντας έτσι πολλές απορίες και θεωρίες που επικρατούσαν μέχρι σήμερα.
Μεταξύ άλλων αναφέρονται θέματα όπως η Interferometry, μία τεχνική που χρησιμοποιείται ευρέως στην φυσική για την μελέτη των πεδίων ακτινοβολίας και η οποία εφαρμόζεται πλέον και στην έρευνα της ραβδοσκοπίας.
Όλα τα περίτεχνα πειράματα που διεξήγαγε ο μεγάλος και διακεκριμένος φυσικός Zaboj V. Harvalik και η διερευνητική του μελέτη πάνω στις δύο συναφείς δημοφιλείς θεωρίες της ραβδοσκοπίας, τη θεωρία "σήμα" και την "ηλεκτρομαγνητική" θεωρία.

Την ύπαρξη κάποιου είδους αισθητήρων εντός του σώματος του ραβδοσκόπου, πειράματα που διεξήγαγε ο Ελβετός γεωλόγος J.Α. Kopp, για να προσπαθήσει να απομονώσει περιοχές του οργανισμού που είναι υπεύθυνες για τη ραβδοσκοπία.
Σε οποιοδήποτε στάδιο και αν βρίσκεται ο ραβδοσκόπος, χρειάζεται κάποιο εργαλείο και τουλάχιστον κάποια γνώση του πώς να το χρησιμοποιεί. Ένα εργαλείο με το οποίο μπορεί να κάνει αρχή, είναι οι «βέργες γωνίες» και μετά να φροντίσει να αγοράσει κάτι πιο τέλειο.
Στο βιβλίο παρουσιάζονται όλα τα ορυκτά μεταλλεύματα από τα οποία εξάγονται τα πολύτιμα μέταλλα και οι διάφορες προσμίξεις με πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους.
Ακόμη και σε αυτή τη νέα εποχή των στιγμιαίων πληροφοριών, μπορεί να σας εκπλήξει το πόσο πολλοί επίδοξοι χρυσοθήρες δεν μπορούν να βρουν τη διαφορά μεταξύ του «ψεύτικου χρυσού» (Fool’s Gold) και του πραγματικού.

Polatidis Group
Πολατίδης
Τιμή βιβλίου: 28,00 €




Η εταιρία μας διαθέτει τους καλύτερους και ικανότερους τεχνικούς ώστε να παρέχει με υπευθυνότητα συνεχή τεχνική υποστήριξη σε όλα τα θέματα ανιχνευτών μετάλλων. 
Για κάθε πρόσθετη πληροφορία καλέστε στο 23810 23237 ή στο 694-1550822