Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Nokta FORS CORE. Νεος Ανιχνευτης Υψηλης Αποδοσης

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ











ΤΩΡΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗ ΜΕΤΑΛΛΩΝ FORS CORE ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΩΡΟ ΕΝΑΝ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ, ΑΞΙΑΣ 130€ & ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΣΗΜΑΔΙΑ - ΛΥΣΕΙΣ ΑΞΙΑΣ 25€
: RS Pinpointer Δείτε περισσότερα.


Το FORS CoRe, με τα χαρακτηριστικά του, το σχεδιασμό, και αξεσουάρ, είναι ένας επαγγελματικός ανιχνευτής μετάλλων που αναπτύχθηκε με μια προηγμένη τεχνολογία και είναι η τέλεια επιλογή για νομίσματα και για εξερεύνηση.

Χάρη στις 4 διαφορετικές λειτουργίες αναζήτησης, στην απόρριψη άχρηστων στόχων και τις προηγμένες ρυθμίσεις που ελαχιστοποιούν τα ανεπιθύμητα σήματα που προέρχονται από εδάφη πλούσια σε μεταλλεύματα και από "χρυσόπετρες. Ο ανιχνευτής μετάλλων και χρυσού FORS CoRe θα βρει νομίσματα και κειμήλια σε βάθη όπου άλλοι ανιχνευτές δεν μπορούν να φτάσουν.

Το Pro πακέτο, δεν προσφέρει μόνο έναν ανιχνευτή, αλλά όλα τα αξεσουάρ και τα πηνία αναζήτησης που θα χρειαστείτε. Το FORS CoRe δεν είναι απλά η απόλυτη δύναμη στο κυνήγι νομισμάτων και θησαυρών, αλλά είναι ο απόλυτος ανιχνευτής μετάλλων που θα θέλατε να αγοράσετε.



ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΔΑΦΗ

FORS CoRe είναι ένας ανιχνευτής για όλα τα εδάφη ,μπορείτε εύκολα να τον χρησιμοποιήσετε στην παραλία, σε ανοργανοποιημένο έδαφος και βραχώδεις περιοχές οι οποίες είναι προβληματικές για τους περισσότερους ανιχνευτές. Το FORS CoRe, χάρη στο αδιάβροχο πηνίο αναζήτησης και ρυθμίσεις για προχωρημένους, λειτουργεί άψογα σε όλα τα εδάφη, χωρίς να θυσιάζεται η υψηλή απόδοση του.




4 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ