Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Συμβουλές Ασφαλείας

Πολλοί κυνηγοί θησαυρού πιστεύουν εσφαλμένα ότι παίρνοντας ένα όργανο ανίχνευσης είναι αρκετό για να βγουν στα βουνά και να ψάξουν για τον πολυπόθητο θησαυρό αγνοώντας τις δύσκολες συνθήκες που μπορούν να βρεθούν ξαφνικά. Η φύση κρύβει πολλούς κινδύνους που μπορεί να μας φέρουν αντιμέτωπους με πολύ δύσκολες καταστάσεις, πχ ξαφνικά ακραία καιρικά φαινόμενα, ένας απρόοπτος τραυματισμός, να χάσουμε τον προσανατολισμό μας κλπ. Οπότε πρέπει να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι γι’ αυτούς τους κινδύνους και να μην επιτρέψουμε να διακόψουν την έρευνά μας



Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

ΠΟΥΤΙΝ ΧΡΥΣΟΘΗΡΑΣ

ΠΟΥΤΙΝ ΧΡΥΣΟΘΗΡΑΣ

 

Σε όλο τον κόσμο ψάχνουν θησαυρούς. Από έναν απλό άνθρωπο μέχρι διασημότητες και ηγέτες κρατών. Η εξερεύνηση δεν αφήνει κανένα αδιάφορο και όλοι θέλουν να ανακαλύψουν κάτι και να το φέρουν στο φως της δημοσιότητας. Άλλοι για την δόξα και άλλοι για το χρήμα. Στη προκειμένη περίπτωση, τον πρωθυπουργό της Ρωσίας δεν τον ενδιαφέρουν τόσο τα χρήματα όσο η εικόνα προς τους άλλους ηγέτες.


   Ο Ρώσος πρόεδρος Πούτιν ο Χρυσοθήραςυποβρύχια έρευνα από τον Πούτην



Κατάδυση στα νερά της περιοχής της χερσονήσου Ταμάν στη Μαύρη Θάλασσα της Ρωσίας, όπου βρίσκεται βυθισμένη η αρχαία Φαναγόρεια (η "ρωσική Ατλαντίδα") έκανε ο ρώσος πρωθυπουργός Β. Πούτιν, ανασύροντας μάλιστα και δύο ελληνικούς αμφορείς. Στο νέο εγχείρημα του Πούτιν παρέστησαν - όπως και σε όλα τα άλλα- τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, που τον απαθανάτισαν ως κραταιό άνδρα της δράσης παρά τα 58 χρόνια του. Στην περιοχή της Ρωσίας που καταδύθηκε βρισκόταν η αρχαία ελληνική Φαναγόρεια, στοιχειά για την οποία φέρνει στο φως τελευταία η αρχαιολογική σκαπάνη. Με μηχανήματα χρυσού, ανιχνευτές φασματογράφοι, παλμογράφοι, γεωφυσικά και γεωραντάρ.



                                               ο Πούτην έτοιμος για κατάδυση



                                     ανιχνευτής μετάλλων garrett ATX



Βλαβιμήρ Πούτιν Χρυσοθήρας                     Βλαδιμηρ Πούτην ο χρυσοθήρας


Ο Πούτιν, χαλαρός και ντυμένος με μαύρη στολή, καταδύθηκε σε μόλις δύο μέτρα βάθος, ωστόσο στάθηκε "τυχερός" καθώς ανέβασε τα απομεινάρια από δύο αρχαίους αμφορείς αποθήκευσης λαδιού και κρασιού.Χρησιμοποιήθηκαν κάμερες βυθού και θαλάσσης, υποβρύχια συστήματα ελέγχου και σύγχρονοι ανιχνευτές μετάλλων. "Θησαυρός" αναφώνησε μόλις βρέθηκε στην στεριά και αστειεύτηκε λέγοντας ότι "κάποιος άλλος το ήπιε" αναφερόμενος στο περιεχόμενο των αγγείων. Ο ίδιος αναφέρθηκε στην πλούσια αρχαία κληρονομία της Ρωσίας, που είναι σημαντική στην κατανόηση των καταβολών του ρωσικού έθνους. Τέλος φτιάχτηκαν χάρτες, ιστορία για να υπάρχουν λύσεις από τους αρχαιολόγους.



Τον ελληνικό πολιτισμό θαυμάζει όλο ο κόσμος καθώς καθημερινά ανακαλύπτονται έργα τέχνης από αρχαίες εποχές σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Η εξέλιξη της τεχνολογίας και των επιστημών βασίζεται στον αρχαίο πολιτισμό και σε αυτές τις ανακαλύψεις. Ανιχνευτές ενοικιάσεις, metal detectors enikiaseis, Gold detectors enikiaseis, ραβδοσκοπικά εργαλεία.



ΣΧΕΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΘΗΡΑ









Όσο για τους μεγάλους ηγέτες, έχουν δώσει εντολή στα μεγαλύτερα ερευνητικά κέντρα να μελετηθούν προσεκτικά τα ευρήματα του αρχαίου κόσμου. Γιατί πιστεύουν ότι ακόμα δεν έχει ανακαλυφθεί ούτε το 10% του αρχαίου πολιτισμού. Και σε ότι αφορά τις υποθαλάσσιες ανακαλύψεις, ούτε το 1 τοις χιλίοις. Έτσι πιστεύουν οι επιστήμονες και τα ερευνητικά κέντρα. Θέλουν να μάθουν πολλά περισσότερα.



      κάμερα βυθού με περιστροφική κάμεραέλεγχος σωληνώσεων
υποβρύχια κάμερα



Ραβδοσκοπικά ενοικιάσεις, μηχανήματα χρυσού ενοικιάσεις.
Επίσης αναλαμβάνουμε αποστολές σε: Σέρρες, Κόρινθος, Πρέβεζα, Πειραιάς, Αγρίνιο, Χαλκιδική, Νάξος, Θάσος, Άμφισσα, Καστοριά, Λαμία, Δράμα, Μεσολόγγι, Γρεβενά, Τρίκαλα, Αθήνα, Παραμυθιά, Ηράκλειο, Κοζάνη, Ρόδο, Αμφιλοχία, Σκύδρα, Νάουσα, Χρυσούπολη. Διαθέτουμε και πουλάμε τις μεγαλύτερες μάρκες ανιχνευτών μετάλλων gold detectors, metal detectors στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Όλα τα μηχανήματα μας έρχονται με εργοστασιακή εγγύηση καλής λειτουργίας και αποτελεσμάτων. Στο κατάστημά μας θα βρείτε πάνω από 200 τύπους ανιχνευτών μετάλλων από 40€ έως 40.000€, όλα ετοιμοπαράδοτα. Μπορείτε να δοκιμάσετε τους ανιχνευτές μαζί με τους τεχνικούς μας, να τους συγκρίνετε και να διαλέξετε αυτόν που ταιριάζει καλύτερα στις απαιτήσεις σας. Εμείς σας ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλή τύχη σε αυτό που θέλετε πραγματικά να βρείτε.



Το ελληνικό στοιχείο εμφανίζεται στη χερσόνησο του Ταμάν με τους μεγάλους αποικισμούς του 6ου αιώνα π.Χ. Ανάμεσα στους οικισμούς που ιδρύθηκαν στην περιοχή συμπεριλαμβάνονται η Φαναγορεία, η Ερμώνασσα, οι Κήποι και η Γοργιππία.

 

 

παλιές ονομασίες Νέστος

 

Η αρχαία Φαναγόρεια

Η Φαναγορεία ιδρύθηκε στα μέσα του 6ου αιώνα π.Χ. από κατοίκους των Αβδήρων και αποτέλεσε τη μεγαλύτερη σε έκταση ελληνική αποικία στην περιοχή. Παρ’ ότι οι αναφορές στις γραπτές πηγές δεν είναι πολλές, τόσο ο Εκαταίος ο Μιλήσιος όσο και ο Στράβων αναφέρθηκαν στην το ποθεσία και την εμπορική δραστηριότητά της. Κατά τον 5ο αιώνα π.Χ. η οικονομική άνθηση της πόλης ήταν μεγάλη, εξαιτίας της γεωγραφικής της θέσης αλλά και της ανάπτυξης της γεωργικής παραγωγής της πόλης (σιτηρά και αμπελοκαλλιέργεια). Οι ανασκαφικές έρευνες έχουν φέρει στο φως την "Οικία του Σιτέμπορα", που χρονολογείται τον 5ο αιώνα π.Χ. και όπου βρέθηκε πλήθος αποθηκευτικών πίθων με υπολείμματα σιτηρών. Ανιχνευτής μετάλλων και χρυσού anixneutis metallon kai xrisou enoikiaseis anixneuton metallon Κατά τον 5ο αιώνα π.Χ. η Φαναγορεία ενώθηκε με το Παντικάπαιο και άλλες πόλεις των χερσονήσων Κερτς και Ταμάν και σχημάτισαν το βασίλειο του Βοσπόρου. Κατά τον 3ο και 4ο αιώνα μ.Χ. η πόλη παρήκμασε οικονομικά και τελικά έπεσε στα χέρια των Ούνων. Η θέση της Φαναγορείας εντοπίστηκε τον 18ο αιώνα, μετά την εύρεση βάσεων μαρμάρινων αγαλμάτων αφιερωμένων στη θεά Αφροδίτη. Ενδιαφέρον παρουσιάζει η νεκρόπολη, που αναπτύσσεται σε τρεις πλευρές γύρω από τη Φαναγορεία. Μεταξύ άλλων εντοπίστηκε αρχαία βασιλική ταφή, με πέτρινη κλίμακα στην είσοδο, που οδηγεί σε ορθογώνιο πέρασμα. Εκατέρωθεν της εισόδου του τύμβου υπάρχουν μεγάλα πέτρινα κουτιά με τέσσερις ταφές αλόγων συνοδευόμενες από πλούσια κτερίσματα. Ανιχνευτές μετάλλων και χρυσού anixneutes metallon kai xrisou Ενοικιάσεις ανιχνευτών χρυσού Ένα τμήμα της αρχαίας πόλης βρίσκεται κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, εξαιτίας της αύξησης της στάθμης του νερού και ανασκάπτεται με υποβρύχιες αρχαιολογικές έρευνες. Από τις έρευνες αυτές έχουν έρθει στο φως μεταξύ άλλων θραύσματα αρχιτεκτονικών κατασκευών, ίχνη πέτρινων πεζοδρομίων, που χρονολογούνται κατά τον 4ο-3ο αιώνα π.Χ.. Πλήθος κεραμικών της ύστερης Αρχαιότητας και της πρώιμης μεσαιωνικής περιόδου, καθώς και νομίσματα του 3ου και 4ου αιώνα μ.Χ.



 ανίχνευση θυσαυρού


 Στο κατάστημά μας θα βρείτε όλες τις γνωστές εταιρίες ανιχνευτών μετάλλων. Έχουμε μεγάλη γκάμα στους ανιχνευτές μετάλλων και χρυσού.



 ανιχνευτής μετάλλων golden king επαγγελματικός ανιχνευτής Golden king dpr plusεπισκευή ανιχνευτών από έμπειρου τεχνικούς