Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

DeepHunter PRO Package

ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ

deephunter
ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΖΕΙ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ ΣΕ
ΜΕΓΑΛΑ ΒΑΘΗ, ΚΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ
deephunter Πρωτοποριακή τεχνολογία: το deephunter gold detector είναι ο πρώτος ανιχνευτής στον κόσμο που συνδυάζει την ικανότητα να εντοπίζει θησαυρούς σε μεγάλο βάθος, κενά και μεμονωμένα νομίσματα σε μια συσκευή. Τώρα μπορείτε να αγοράσετε έναν ισχυρό metal detector που είναι ικανός να εντοπίζει τόσο ξεχωριστά νομίσματα όσο ΚΑΙ μεγαλύτερους θησαυρούς σε πολύ μεγάλα βάθη. Το deephunter διαθέτει λειτουργία με κίνηση και λειτουργία χωρίς κίνηση. Απολαύστε την γρήγορη και βαθιά ανίχνευση που οι άλλοι απλά ονειρεύονταν.
Είναι σαν να παίρνετε δυο ανιχνευτές σε έναν. Αλλάξτε το στυλ ανίχνευσης με το πάτημα ενός κουμπιού. Επιλέξτε από τις λειτουργίες: 1. Ένας ισχυρός βαθύς τρόπος εντοπισμού θησαυρών πολύτιμων μετάλλων, κενών και κοιλοτήτων στη γη με πλήρης τρισδιάστατη ανάλυση εικόνας. Ή 2. Μια πολύ γρήγορη λειτουργία για τον εντοπισμό των μεμονωμένων στόχων και των χρυσών νομισμάτων σε εντυπωσιακά βάθη με πλήρη διαχωρισμό και ηχητικό προσδιορισμό αναγνώρισης.

deephunter
deephunter
Μια λειτουργία ανίχνευσης θησαυρών χωρίς κίνηση κατάλληλη και για πολύτιμα μέταλλα και για ανίχνευση κενών.
Απλά προσαρμόστε το πρότυπο πηνίο Τ44 και θα ξεκινήσετε γρήγορα να ανακαλύπτετε κρυμμένους θησαυρούς σε περιοχές που ψάχνατε προηγουμένως με άλλους ανιχνευτές metal detector! Αυτό το πηνίο έχει διαστάσεις 36 x 44 cm.

Για χρήστες που απαιτούν περισσότερο βάθος, απλά τοποθετήστε το μεγαλύτερο πηνίο Τ100 και θα μπορείτε να ανιχνεύετε μεγαλύτερους στόχους σε απίστευτα βάθη. Αυτό το πηνίο έχει διαστάσεις 60 x 100 εκ

Η Λειτουργία MODE 1 έχει σχεδιαστεί με προτεραιότητα την ευκολία χειρισμού. Η έξυπνη βάση λειτουργίας του είναι απλή και κατανοητή για όλους τους χρήστες, τόσο τους ερασιτέχνες όσο και τους επαγγελματίες. Η έγχρωμη οθόνη του gold detector deephunter σας δείχνει μια οπτική παρουσίαση από το σήμα του στόχου με προηγμένη τρισδιάστατη ανάλυση εικόνας. Επιπροσθέτως, θα δείτε τον τύπο του μετάλλου, το βάθος και το μέγεθος του στόχου που έχετε εντοπίσει πριν το σκάψετε!


deephunter




ΑΚΡΙΒΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΟ ΓΡΑΦΗΜΑ ΣΤΟΧΟΥ

Μπορείτε να δείτε τόσο το τρισδιάστατο γράφημα όσο και την αναγνώριση στόχου στην οθόνη αναφοράς που θα λάβετε μετά την ανίχνευση στόχου. Χάρη στην τέλεια ταυτοποίηση στόχου, το metal detector deephunter δείχνει τον τύπο του μετάλλου που ανιχνεύθηκε σε μια από τις τέσσερις διαφορετικές ομάδες: 1. Χρυσός 2. Πολύτιμα 3. Μη- πολύτιμα 4. Ατσάλι.

deephunter

ΒΑΘΟΣ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ

Η συσκευή δείχνει με ακρίβεια το βάθος του ανιχνευόμενου στόχου σε εκατοστά στην οθόνη toy anixneyth xrysoy.
 


deephunter


ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΚΕΝΟΥ

Εκτός από την ακριβή ανίχνευση και αναγνώριση του μετάλλου, το μηχάνημα κενων μπορεί επίσης να εντοπίζει υπόγειες κατασκευές όπως σπηλιές, κενά, αποθήκες, σήραγγες, καταφύγια και τάφους- όλα με προηγμένες εικόνες τρισδιάστατου γραφήματος. Τα μέταλλα μπορούν επίσης να εντοπίζονται μέσα σε αυτά τα κενά.