Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Ανιχνευτής μετάλλων και χρυσού - Golden Sense

Golden Sense


Με το Golden Sense ειδικά σχεδιασμένο για ψήγματα χρυσού, νομίσματα και άλλα μικρά μέταλλα, θα ανιχνεύετε εύκολα στόχους σε βάθη που οι άλλοι ανιχνευτές δεν μπορούν να φτάσουν. Το Golden Sense δεν βρίσκει μόνο ρηχά και επιφανειακά ψήγματα χρυσού, νομίσματα και άλλα μέταλλα που ανιχνεύονται από άλλους ανιχνευτές, αλλά επίσης δεν χάνει μικρά μέταλλα  σε πολύ μεγάλα βάθη που άλλοι ανιχνευτές δεν μπορούν να φτάσουν.






Ανιχνευτής θησαυρών - Fisher Gemini-3

G-3 Fisher 


 Το Gemini-3 σχεδιάστηκε για να εντοπίζει μεγάλους στόχους που βρίσκονται βαθιά - όπως π.χ. ένα μεγάλο μεταλλικό κιβώτιο ή πολλά νομίσματα ή μία σωλήνα και έχει την δυνατότητα ευρέσεως κενών στο έδαφος.




Ανάλογα με την περιεκτικότητα του εδάφους σε μετάλλευμα και το μέγεθος του στόχου, το Gemini-3 μπορεί να βρει αντικείμενα σε βάθος 20 ποδιών ( 6 μέτρα) ή και περισσότερο. Ο δέκτης και ο πομπός λειτουργούν στα 82 Khz και η συχνότητα αυτή ελέγχεται από κρυστάλλους.

 



Ανιχνευτής μετάλλων και χρυσού - Garrett GTI 2500 pro

Garrett GTI 2500 pro Package



Ο πιο εξελιγμένος ανιχνευτής μετάλλων και χρυσού αμερικής που παράγει η Εταιρία GARRETT ELECTRONICS USA και απευθύνεται σε απαιτητικούς χρήστες που ζητούν Αξιοπιστία, Ποιότητα Κατασκευής και την μεγαλύτερη δυνατή απόδοση.

Είναι εφοδιασμένος με πολλά ηλεκτρονικά βοηθήματα και το κύκλωμά του κατασκευάζεται με υλικά τελευταίας τεχνολογίας. Παρακάτω σας αναλύουμε τα δέκα (10) βασικά χαρακτηριστικά που κάνουν το GTI-2500 ένα πραγματικά ξεχωριστό-μοναδικό μηχάνημα ανίχνευσης μετάλλων.